Inschrijven

Inschrijving Grachtenrace Amsterdam 2019

Inschrijving voor de Grachtenrace Amsterdam 2019 is gestart op zaterdag 6 juli. Sluitingsdatum voor inschrijven is 28 september of bij bereiken van het maximaal aantal deelnemers. In totaal kunnen 144 sloepen inschrijven, daarvan zijn 140 plaatsen gereserveerd voor teams die lid zijn van de FSN. We houden 4 plaatsen vrij voor buitenlandse sloepen of teams die buiten mededinging deelnemen. Inschrijven is alleen mogelijk via de website en een team is pas ingeschreven zodra de betaling binnen is.

Voorlopige lijst Inschrijvingen Grachtenrace 2019 (lijst bijgewerkt t/m 16 september)

International teams are asked to use the link to the Race Entry Form for registration and payment information. Any questions can also be directed to: info @ grachtenrace.com

 

NB.
Er zijn op dit moment 145 sloepen ingeschreven voor de Grachtenrace Amsterdam, daarmee is de race vol. 

Wel is het mogelijk op de reservelijst te komen, maak daardoor gebruik van het inschrijfformulier. Mocht een plek vrijkomen dan ontvangt de eerstvolgende op de reservelijst de mogelijkheid alsnog ook te betalen voor deelname en daarmee de inschrijving volledig te maken.

 

Lees voordat u het team inschrijft aandachtig onderstaande tekst!
– Controleer eerst of niemand anders van het team al heeft ingeschreven. Schrijf maar één keer in.
– De kosten per team zijn € 135,- (€ 125,- + € 10,- borg)
– De borg van € 10,- voor wedstrijdnummerbord wordt vooruit betaald. Na de wedstrijd ontvangt u deze borg retour na inlevering van een onbeschadigd nummerbord.
– Gebruik per sloep één formulier, betaal ook per sloep. Schrijf dus niet meerdere sloepen in op één formulier.
– Betalingen gaan via iDeal. Indien u niet kunt betalen met iDeal, vraag dan een ander teamlid het formulier in te vullen en de betaling te doen.
– De inschrijving vindt plaats op volgorde van ontvangst betaling. De betaling loopt via onze provider Mollie. Na controle van de betaling ontvangt u een mailbevestiging van de inschrijving (uiterlijk binnen 3 dagen)
– Inschrijving en betaling is mogelijk van 6 juli tot 28 september of tot het maximaal aantal ingeschreven sloepen van 140 is bereikt.

Inschrijven voor reservelijst:

Inschrijven Grachtenrace Amsterdam