Startlijst Grachtenrace 2019 bekend

IMG_5425

De Startlijst voor de Grachtenrace Amsterdam is klaar! Klik op de Startlijst Grachtenrace 2019 om te kijken wanneer jouw team aan de start van de 33e editie van de Grachtenrace Amsterdam wordt verwacht. Heb je vragen over de startlijst of is informatie niet kloppend, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten via info@grachtenrace.com

Over de volgorde van starten

De startlijst is ingedeeld per klasse. Per klasse start de langzaamste als eerst en de snelste als laatste. De Kuikensloepen en Kromhout-Whalers staan zoveel mogelijk bij elkaar omdat ze ook een eigen klasse vormen.
Echter in verband met het grote aantal deelnemers in de tweede en eerste klasse heren is daar een extra schikking geweest om de drukte op de grachten een stuk beter te spreiden.
Dit jaar is het voor het eerst dat de 2e klasse als laatste aan de beurt is, dit geeft vooral meer ruimte op de grachten voor de teams die echt voor de competitie komen.
Voor het bepalen van de startlijst wordt naast de nodige ervaring met het organiseren van de Grachtenrace, ook gewerkt met het rekenprogramma van de FSN met daarin data van de afgelopen twee seizoenen, waadoor rekening kan worden gehouden met verwachte finishtijden.

Wedstrijdinformatie

De Startlijst is te vinden op de pagina met Wedstrijdinformatie. Hier vind je ook alle informatie over kranen, kraantijden, parkeren en bereikbaarheid. Denk eraan de Bemanningslijst van tevoren te downloaden en vast in te vullen.

Het dagprogramma vind je op deze pagina: Dagprogramma zaterdag 12 oktober 2019.