Inschrijving Grachtenrace 2017 van start!

20161008-Grachtenrace-245

Het is zover! De inschrijving voor de 31e editie van de Grachtenrace Amsterdam is gestart. Vanaf vrijdag 4 augustus kan je jouw team inschrijven voor de race. De Grachtenrace vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 oktober 2017 en start net als de afgelopen twee jaar in de wateren rond het Olympisch Stadion.

Inschrijven vanaf 4 augustus

Inschrijven is mogelijk vanaf 4 augustus. Sluitingsdatum voor inschrijven is 24 september of bij het bereiken van 140 deelnemers. Ook dit jaar is er daarnaast plaats voor 4 buitenlandse teams die buiten mededinging meedoen aan de race. Vanaf 4 augustus is inschrijven en betaling voor de Grachtenrace mogelijk via www.grachtenrace.com/inschrijven

Evenementenlocatie en wedstrijdroute

Dit jaar is het alweer de derde keer dat we de Grachtenrace vanaf het terrein rond het Olympisch Stadion organiseren. Met de start in het Stadiongracht, de finish op de Schinkel ter hoogte van het Olympisch Stadion en het feest na afloop in de feesttent hopen we ook dit jaar weer op een geweldige wedstrijddag. Wedstrijdroute is op een aantal punten gewijzigd, meer hierover lees je in het bericht Route Grachtenrace Amsterdam 2017 bekend. De route (kaart en uitgeschreven route) vind je op de pagina met Wedstrijdinformatie.