Inschrijving 2018 binnenkort van start

20171007-Grachtenrace-270Aanstaande vrijdag start de inschrijving voor de 32e editie van de Grachtenrace Amsterdam. Je kan jouw team inschrijven voor Grachtenrace die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 13 oktober 2018 en ook dit jaar weer start in de wateren rond het Olympisch Stadion.

Inschrijven vanaf 6 juli

Inschrijven is mogelijk vanaf 6 juli. Sluitingsdatum voor inschrijven is 30 september of bij het bereiken van 140 deelnemers. Ook dit jaar is er daarnaast plaats voor 4 buitenlandse teams die buiten mededinging meedoen aan de race. Vanaf 6 juli is inschrijven en betaling voor de Grachtenrace mogelijk via www.grachtenrace.com/inschrijven

Evenementenlocatie en wedstrijdroute

Het was dit jaar lange tijd onduidelijk wat de startlocatie voor de race zou worden. Gelukkig is dat ook dit jaar weer vanaf het terrein rond het Olympisch Stadion. Met de start in het Stadiongracht, de finish op de Schinkel ter hoogte van het Olympisch Stadion en het feest na afloop in de feesttent hopen we ook dit jaar weer op een geweldige wedstrijddag.

Wedstrijdroute is op een aantal punten gewijzigd, meer hierover lees je binnenkort op de website. De route (kaart en uitgeschreven route) vind je al op de pagina met Wedstrijdinformatie.