Inschrijfdatum Grachtenrace 2019

IMG_5425Inschrijving voor de 33e editie van de Grachtenrace Amsterdam start op zaterdag 6 juli 2019 om 10.00 uur. Je kan jouw team inschrijven voor Grachtenrace die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 12 oktober 2019 en ook dit jaar weer start in de wateren rond het Olympisch Stadion.

Inschrijven vanaf 6 juli

Inschrijven is mogelijk vanaf 6 juli. Sluitingsdatum voor inschrijven is 28 september of bij het bereiken van 140 deelnemers. Ook dit jaar is er daarnaast plaats voor 4 (buitenlandse) teams die buiten mededinging meedoen aan de race. Vanaf 6 juli is inschrijven en betaling voor de Grachtenrace mogelijk via www.grachtenrace.com/inschrijven

Evenementenlocatie en wedstrijdroute

Startlocatie voor de race is naar alle waarschijnlijkheid, en zoals de afgelopen jaren gebruikelijk, vanaf het terrein rond het Olympisch Stadion. Met de start in het Stadiongracht, de finish op de Schinkel ter hoogte van het Olympisch Stadion en het feest na afloop in de feesttent hopen we ook dit jaar weer op een geweldige wedstrijddag.

Wedstrijdroute wordt ieder jaar opnieuw bekeken en zal wellicht op een aantal punten wijzigen. Zodra hier meer over duidelijk is wordt dit gecommuniceerd op de website.